Verzending & retouren

Wij verzenden naar NL en BE

Wij streven ernaar alle bestellingen te verwerken binnen 1-3 werkdagen. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Gratis verzending voor alle orders boven de 15 euro. Bezorgingstarief onder de 15 euro bedraagt in Nederland 2,95 en België 4,95.

Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u een automatische e-mail met een track & trace nummer zodat u uw pakket gemakkelijk kunt volgen. Als u een bestelling met gebreken heeft ontvangen kunt u via de mail (info@foodtesters.nl) contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om e-mails binnen 1-2 werkdagen te behandelen. 

Wanneer kan ik iets retour sturen? 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Omdat het om etenswaren gaat kunnen wij dit vanwege hygiënische redenen niet meer opnieuw verkopen wanneer de verzegeling is verbroken.

Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@foodtesters.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen of retour sturen

Controleer eerst of je bestelling nog binnen het retourtermijn valt. Stuur je product op naar het volgende adres:

Retour Foodtesters 

Hollandsdiep 16 

2105 ZC Heemstede

Wij hanteren gratis verzending voor alle producten, maar wij bieden geen restitutie voor de verzendkosten van je thuis naar de webwinkel, die zijn voor je eigen rekening.