Een webshop voor foodies

Over ons

Foodtesters is een webshop voor Foodies. Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de allernieuwste producten. We selecteren lekkere producten waarvan wij denken dat jij die ook lekker vindt. Onze producten vind je niet zomaar in de supermarkt, ze zijn écht heel uniek in Nederland. We werken samen met merken uit het buitenland die nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland en met Nederlandse merken die nog helemaal nieuw zijn. Jij bent dus de eerste die ze kunt proberen!

Meepraten

Wij zijn heel benieuwd naar wat jij vindt van deze producten. Of het nu positief of negatief is, jouw mening telt! We delen de feedback met de merken, zodat zij ervan kunnen leren en het mogelijk kunnen verbeteren. Zo bouw jij mee
aan betere, lekkerder, duurzamer food innovaties.

Doe mee

Wij zouden het heel leuk vinden als jij een Foodtester wordt! Wij houden je dan op de hoogte van de laatste food innovaties en we stellen je vragen over de nieuwe producten. Regelmatig doen we ook onderzoek voor nieuwe merken waarbij wij jouw mening willen horen. Schrijf je hier in en like ons op Facebook of Insta👍.